Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

A Gruzok Elleni Doentetlennel Biztositotta Helyet A Kontinenstornan

Csehország már biztosan ott lesz az Eb-n

A grúzok elleni döntetlennel biztosította helyét a kontinenstornán

Már csak a csoportelsőség sorsa dől el a pótselejtezős csoportban

Perc végén Csehország már a 25. WEB Izgalmas mérkőzésen 11-es döntetlent játszott egymással Grúzia és Csehország szombaton a. WEB Cseh fölény de történelmi grúz pontszerzés Hamburgban. WEB GrúziaCsehország 1-1 Sport Eb 2024 2024. WEB Grúzia az első Eb-meccsén a törökök ellen 3-1-re kapott ki de a mérkőzés szoros volt és a csapat az. WEB A újonc Grúzia hősiesen védekezve 1-1-es döntetlent játszott szombaton Csehország együttesével a. WEB Élő mérkőzéseredmény statisztikák a Grúzia - Csehország találkozón a Euro - Europe-ben. ..

Csehország a grúzok elleni döntetlennel bebiztosította helyét a jövő évi németországi Európa-bajnokságon.

A szombati, hamburgban rendezett mérkőzésen a grúzok előbb vezetést szereztek, majd a csehek egyenlítettek, és a lefújás pillanatáig meg is tartották az előnyt, amivel biztossá vált a kontinenstorna szereplésük.

A csoportban már csak a csoportelsőség sorsa dől el. Ebben az albánok állnak a legjobban, ők tizenhárom ponttal állnak az élen, két ponttal megelőzve a cseheket, míg Koszovónak tíz pontja van, Észak-Macedóniának pedig hat, így ők már biztosan nem végeznek az első helyen.


Comments